Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować
[Pobierając ten plik uszanuj wolę kupującego/tłumacza i jeśli chcesz wstawić ten plik na inne forum nie zapomnij wspomnieć o nim]
Opis: Gra została przetłumaczona przeze mnie.
Podziękowania dla:
Macieja za test
Camila02 za wyciągnięcie tekstur w HALO, test i wsparcie
Batisty za test
Widima za test, literówki, dużo poprawek i upierdliwość
Raffalusa za test i literówki
Gra testowana na
LG KU990
SE K800i
SE C902
Jako Wesley, zwykły księgowy stań się super zabójcą dzięki tajemniczemu Bractwu, który chce pomścić śmierć swojego ojca. Podkręcaj kule, zabijaj nożem, rób przewroty, skacz i wyzwalaj swoją furię. Bractwo opowiada ci o twoim ojcu i osobie, która zabiła go z zimną krwią. Owe Bractwo przyjmuje zlecenia od tak zwanego Włókna Losu, na którym tajnym kodem wypisują się następne cele, według ich filozofii to jedyna szansa aby utrzymać balans na świecie. Zabij Crossa, mordercę twojego ojca. Ale czy aby to wszystko na pewno jest prawdą?
Przerobiłem parę grafik, między innymi zrobiłem bilboard reklamujący MV (widać na screenach) zamiast jakichś tam reklam ciastek, oraz logo z napisem ŚCIGANI.
A propos bilboardu MV to pewnie nikt nie zdaje sobie z tego sprawy, ale to była robota na prawie godzinę . Ładnie wyciąć poprzednią reklamę, poprawić reflektory u góry, znaleźć dobre tło, czcionkę, wyciąć i zeskalować telefon, dać efekt słonecznego błysku w rogu i na koniec światło z reflektorów metodą białego pędzla i rozmazywania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum